Alle våre kurs egner seg for både nybegynner og de som har noe erfaring fra før. Du vil få profesjonell opplæring innen emnet du velger.

Vi vil gjennomgå alt av materiale innen teori og praksis på kurset, samtidig som du skal utføre behandlingen. Kursene er meget intensive, og det forventes at du øver etter endt kurs.

Undervisningen er lagt opp slik at vi allerede fra første stund går rett på den praktiske delen og har teori underveis samt etter utført behandling.

1. Du kan velge mellom å få tilsendt en faktura fra Gloss Cosmetics AS med betalingsfrist før kursdato.

2. Du kan også velge delbetalingsmetoden med Bambora eller Klarna som gir mulighet for 14 dagers utsettelse og/eller delbetaling med valgfri betalingsfrist

Gå inn på nettbutikken:https://glosscosmetics.no/no/

  • Gå inn på «kurs med delbetaling»

  • Velg ønsket kurs og startpakke

  • Skriv inn kursdato og sted og trykk deretter på «Lagre tilpasning»

  • Gjennomfør kjøpet i handlekurven og velg Bambora eller Klarna som betalingsmetode

  • Velg ønsket betalingsfrist

Vi holder kun kurs med startpakken inkludert i prisen, derav forskjellige størrelser. Du lærer akkurat det samme på kurset selv om du velger den minste eller den største startpakken, men jo større pakke du velger jo mer muligheter har du til å utvikle deg selv og oppleve perfekte resultater på kunder med det store utvalget av produkter, og ikke minst uts.

 

Du sparer mer ved valg av de større pakkene, da det er billigere enn å kjøpe de separat. Etter kurset kan du kjøpe alt av produkter og utstyr i vår nettbutikk.

Ja, dersom du har mulighet til å ta med en som kan stille opp som modell nesten hele kursdagen. Du vil trenge fra 1-2 modeller, alt kommer an på kurset. Du vil få beskjed om hvor mange du trenger før selve kursdagen.

Vi kan også skaffe modeller, likevel anbefaler vi alle å høre med venner, familie og andre bekjente. Vi vil legge ut annonse på våre nettsider for å hjelpe deg. Modellen skal komme til samme tid som deg, og kan dra etter ferdiglagt behandling.

Gloss Cosmetics er en av Norges eldste og beste skoler innen skjønnhet. Det er en glede å se at du er interessert i og ta kurs hos oss. Gloss Cosmetics har 20 års erfaring innen kursing av vippeextensions, gelenegler, gellac, voks og mange andre. Vi kan garantere at du vil få den beste undervisningen hos oss. Fra og kun tilby kurs i Oslo holder vi nå kurs omkring i hele landet, med kjempefornøyde elever.

Vi er en av de største leverandører i hele Europa med egne produkter. Gloss Cosmetics er det beste alternativet for deg som vil utdanne deg innen skjønnhetsbransjen. På kurset hos oss vil du gå sammen med maks 4 elever per kurs. Slik sikrer vi at du får optimal oppfølging og fokus fra oss underveis i din læreprosess. Vårt mål er også å utdanne deg raskt, profesjonelt og til en gunstig pris.

Kurstilbudet er bredt og lagt opp til at du kan sette sammen kurs etter eget ønske. Vi oppdaterer oss stadig for å kunne lære deg siste nytt.

Vi gjør deg oppmerksom på at alle påmeldinger hos Gloss Cosmetics er bindende.. Vi kommer til å sende deg en bekreftelse og utsteder en faktura for gjeldende kurs. Kursdatoer kan bli endret dersom det ikke er nok påmeldte, ubetalt faktura eller det oppstår sykdom. Etter innsendt påmeldingsskjema eller kjøpt kurs via nettbutikken vil det ikke være mulig og melde seg av kurset. Endring av kursdato kan avtales ved framvisning av legeattest som gjelder for kursdagen.

Du trenger ikke ha med noe utenom egen lunsj, det er som oftest også muligheter for å kjøpe seg lunsj i nærheten av kurslokalene. Vi anbefaler også behagelige klær tilpasset været.

Dersom du bestiller kurspakke via Klarna/Bambora kan du velge å få startpakken tilsendt hjem eller til kurslokale i din by før selve kursdatoen. Da er det veldig viktig at du husker å ta med deg denne på kurset.

Grunnen til at du er nødt til å ha diplom/kursbevis eller erfaring innenfor 1:1 klassisk teknikk før du starter på 3-7 volume, er fordi det kreves at du kan hele påsetting teknikken før du begynner med å lære deg faner. Det er en mye mer krevende og avansert teknikk, og etter 20 års erfaring med kurs kan vi se at det er umulig for nybegynnere å lære dette med en gang.

Det er muligheter for å ta begge kursene rett etter hverandre dersom man ønsker å innføre dette med en gang.

Etter kurset kan du kjøpe alt via vår nettbutikk. Denne finner du her: https://glosscosmetics.no/no/104-delbetaling-kurs

Du kan handle produkter og utstyr som privatperson i nettbutikken. Denne finner du her: https://glosscosmetics.no/no/113-salg-av-produkter

Vi tar max 5/6 elever pr kurs. For optimal opplæring.